© Våren Jitters 2013
Noorse Boskatten Cattery Våren Jitters Home Nieuws Onze Dames Onze Heren Castraten Plannen Kittens Kitten kopen Nesten Foto's Contact Links Onze Honden
Een kitten kopen. Het is natuurlijk belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt of een Noorse boskat bij u past.
Karakter eigenschappen : Een Noorse boskat is een sociaal dier dat het gezelschap van een speelkameraadje erg op prijs stelt. Noren kunnen heel goed met andere katten en honden overweg. Omdat een Noorse boskat tot op late leeftijd levendig en speels blijft is het belangrijk dat hij of zij voldoende ruimte heeft. In het voorjaar verliest de Noorse boskat zijn wintervacht, hij ondergaat dan een hevige rui.
Wat kunt u verwachten van ons : Een kitten verhuisd als deze 13 weken is. Van te voren kunt u komen kijken naar de kitten van uw keuze, dit kan vanaf 5 weken. Als een kitten verhuisd is deze meerdere malen ontwormd, geënt, gechipt, in het bezit van een paspoort en een stamboom.  
Wat verwachten wij van U : Wij zoeken voor onze kittens een blijvend thuis waar een maatje op hun wacht Wij verkopen geen kittens aan mensen die hun kat los buiten laten lopen                   Bij gebrek aan vertrouwen hebben wij ten alle tijden het recht om een optie in te trekken.                   De kitten is pas van u als het eigendomsoverdracht getekend is.
Kitten kopen